harapan palsu, kini benar.


bangon pagii; tekejot.mak!
try cri ncet.tenyehtenyeh mata.rabaraba tepi bantal,
tiada.
ruparupa nya ncet ak ad kat celah kaki; buasbuas
ak terkejut coz rasa da terlewat bangun! 
classssss.
.
.
.
.
..

tapi; yang mengong nyew.hari nieh ari AHAD (mne ad class.)
setelah komfom ari nieh ari ahd.
6:30 am - solat subuh dlu.

twos tingat nak bukak fb dy
pasal semalam, kelmarin, seminggu yang lalu.
:'(
hampa.
ko memang x pernah berubah. setelah mcm alasan kau bagi.ak terima.. aku percaya.nmun; semalam dan hari ini membuktikan aku salah.. menyesal! kenapa aku sudi maafkan kau.sugguh murah perkataan 'its okay;aku lupekan sume yang terjadi..'
namun; sume hanya katakata donggeng; aku lebih memahami kau kini.

kini
nekad.
aku sangat terasa, aku lemah.
kini 
aku kuat~
bengong,mengong..rasa dunia blurrrr..

tett..1 mcj diterima |tak dibalas| then; 1 call |tak diangkat|
TTM; aku sedar kehadiran kau, namun aku rase hanya jasad aku yang wujud, aku x dapat hendak luahkan. tak dapat nk berkata-kata dengan mu. sorry.! knapa kau jadi mangsa sedangkan bukan kau.

buat TTM,
memang benar kata-kata ko semalam.. aku memang sudah berubah. semakin kejam. kejam. kejam.. semua itu kerana aku tak nak kau rasa apa yang aku rasa (sakit; kecewa; sedih)
aku nak kau faham yang aku bukan sesuai untuk kau, bukan sebaik kau.kau selalu ada ketika aku rasa tertekan.kau tempat aku marah-marah.thanks coz sentiasa sabar.~

2 missed call, 1 from TTM, 1 from unknown
kenapa aku perlu luahkan rasa sakit aku pada orang yang tak sepatut nya. sory lagi!
1 msg. .|di blas| .coe aku cakap yang aku nak mandi. sebanarnya; aku tak nak diganggu. just a while. aku akn oke. hanya sekejap.

mak! ayah.! adek nak balek umah. adek nak ada bersama kamu.
miow; aku perlukan ko. aku selalu cubitcubit ko waktu aku tertekan.(tapi ko tak balas, ko mcm fhm ak). aku nk piatpiat telinga ko time nieh.tengok muka miow wat aku lupekan sume nyew.............

tangan aku menggil; dari 6:30 am smpai 10:30 aku bukak tenet, tengak blogblog, dengar lagu yang senada dengan jiwaku..(tak ada arah tujuan) 

akhirnya; aku nekad.aku mengerti..aku faham mengapa kau buat sume itu..
tett; 1 mcj TTM.. aku bls.. 
 dan aku sudah oke..myb suda oke.(harapharap)

mandi. masak. solat zohor. dan post citer ini di blog. aku oke :)
maisarah, banyakbanyak bersabar.to TTM; tengs kerana tak pernah jemu dan sentiasa bersabar.

dukacita.
p/s : susah nak lupekan sesuatu itu,
biler kite sudah mule menyayangi nya,
jauhi lah dari rasa sayang.

3 comments:

pingu_kecik said...

yunk!!
nape ney?..
chills oke!..^^

Sasa Al-Sharif said...

nak tanya sesuatu tentang benda ni td tapi dah lupa..

arasewel said...

pingu; i'm oke! yeepp.owez chill..let it go~

sasa; huuhuu..xpexpe. nnt suda engt kumin2 larh. tengs!

Related Posts with Thumbnails
COPYRIGHT © 2012 HAK MILIK TERPELIHARA Maysaraa Hussain