ada orang kesah?




i'm BACK!
tapi, ada orang kesah ke?? uhuu
aku rasa, ramai orang tak kesah pun kann. kann.

walaupun aku dah lama tak update, walaupun korang tak kesah aku aku kembali atau tidak. Dan; walau macamana pun berlaku, aku tetap sayang blog berhabuk aku ini.


mood: happy + sakit hati.

persaan paling aku benci adalah bile hati ini tiba-tiba rasa sakit. entah-lah kenapa. nak kata aku sakit hati, kulit aku okay je. takde pon kuning-kuning (jaundice). Hati rasa macam ngilu. grr. perasaan ini sangat kejam. DAN, entah kenapa aku rasa susah nya apabila orang yang kita sayang jauh dari kita. Rasa macam-macam.






bye. sikit saja update. sebab nak tenangkan hati.

P/s: jaga orang gila lagi baik dari jaga orang tak gila. tetiba -___-



1 comment:

salwaismail said...

salwa buat GA. jemput tuan blog tengok hadiah. kalau nak jdi sponsor, bagitau okay?
:)

http://salwaismail.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails
COPYRIGHT © 2012 HAK MILIK TERPELIHARA Maysaraa Hussain