"LENSA BURUK, THE CONTEST"




Berikut adalah syarat-syarat penyertaan "Lensa Buruk, The Contest " :

1. Terbuka kepada semua warganegara Malaysia. Tidak mengira umur.
2. Hendaklah mempunyai blog sendiri bagi memudahkan Ti Anne Mohd Yassin untuk menerjah anda.

3. Perkara wajib adalah menjadi FOLLOWER Lensa Buruk. Bukan Follower tidak akan dilayan.

4. Letakkan banner di atas di side bar blog korang dan pastikan ia terlink terus ke http://annemohdyassin.blogspot.com
5. Tema bagi foto pilihan anda adalah bebas, samada mengenai Landskap ataupun Potrait.

6. Hanya satu foto sahaja layak dipertandingkan. Foto hitam putih layak dipertandingkan. Foto yang di edit secara melampau tidak akan di layan. Ini pertandingan tangkap gambo ye, bukan pertandingan graphic design. =P
7. Pastikan anda menggunakan kamera telefon bimbit di bawah 10 mega pixel dan 2 mega pixel 1.3 megapixel ke atas semata-mata bagi memudahkan penilaian. Kamera digital lain adalah dilarang sama sekali.
8. Pastikan tajuk entri anda ialah, "LENSA BURUK, THE CONTEST" . Sertakan Tajuk foto anda, Model telefon bimbit dan lengkapkan slogan di bawah foto yang anda pertandingkan mengikut format berikut :

Tajuk foto : Si Kunang-kunang Malam ( contoh)Model Telefon Bimbit : Nokia N96 ( contoh )
Slogan : Saya suka blog Lensa Buruk kerana .......



-Kemudian Tagkan kepada 5 orang rakan anda yang berbakat-


tajuk foto: serabut means colourful
model telefon bimbit: w660i
slogan: saya suka blog lensa buruk kerana mmberi peluang kepada peminat2 photographer mengembangkan bakat dengan hanya mnggunakan hp.unik! :))

6 comments:

hijrah said...

lalllalla

pingu kecik said...

wah2!! nk ltk pic per ni?..
ta kreatif la..huu!~

arasewel said...

hmm.
ko ltak jew pape jenor!
pic ko pown ok..
cpt2..nk tarikh akhir da.hehe

ahmad endo said...

aku tak paham....hehehe

ASaDa RyutaRo said...

wollah~ gud luck! kira saingan jugak ni.. huhu..

arasewel said...

ahmad endo:
haissshh..xfm pe tuh? :)

ASaDa RyutaRo:
owh msok gak ek contez nieh.
hehe.jom bersaing3~ p sje2 msok jew.
susa nk mng ny!~

Related Posts with Thumbnails
COPYRIGHT © 2012 HAK MILIK TERPELIHARA Maysaraa Hussain