sudap lame x update

npe aku sekarang malas nak update.on9 slalu jew..myb coz xd cita2 menarik..but,,ari ny nak share 1 ayat yang wat owg blurr + ber'fikir' tapi amat bermakna------>>>>

anak haram ke syurga~~
anak halal ke neraka!!

kowg phm x ayt ny?? hehe..cuba pk tol2..

9 comments:

hijrah said...

???

Dark Half said...

tp mmg tepatlah kata2 tu....
first time dgr n it's actually make sense these days

Latest entry grafik novel gua ~ Aku Pilih Neraka!

arasewel said...

yup2..phm gak eh.susa nk phm sbnr nyew..

btw,besh laa novel 2.interesting!
cekodok nasi?? haha.btoi2 ad kew? xnah dga lgsg..
ur talent.mmg besh..nk follow ur grafik novel.:))

Dark Half said...

apa yg sy faham...
anak haram ke syurga~~=kebanyakan anak haram yg dibuang dan ditemui mati dah tentu masuk syurga

anak halal ke neraka!!=anak2 yg dilahirkan dlm keadaan halal oleh kedua ibubapa ada kemungkinan ke neraka atas dosa2 besar bila mati dlm keadaan blom sempat bertaubat..

itu apa yg sy faham...mayb org lain fhm cam lain pulak

thnx sbb support my grafik novel picisan sy..haha

arasewel said...

yup..btoi 2
iru sbnr nyew y ara nk mksud kn~

wlcm..rajin2 update.xsabar nk bce next epi.

.:Azreen:. said...

sgt setuju!!

well, itu la yg jadi kt dunia sekarang ni kan..

anak yang halal melahirkan anak haram lalu anak itu dibuang ,jadi anak haram itu ke syurga. tp kepada anak halal yang melahirkan anak haram itu bakalan ke neraka..

midOri's said...

1st time dengar..so meaningful..n really hard bit to think it...hehe..tengs for da sharing ara..^_^

ASaDa RyutaRo said...

hahahahaha.. tergelak lak. baca ni kena fikir gak. hurm.. semacam ingatan utk bersama..

sama-sama berjuang mendapat keredhaan-Nya

arasewel said...

midOri's:
wlcm2..rite! 1st time dga pelik gak..p bler pk btoi2,so meaningfulll.:)

ASaDa RyutaRo:
huhu..hmm.itulah terjadi kat dunia sekarang.nk2 malaysia..yup.untuk peringatan bersama.~

Related Posts with Thumbnails
COPYRIGHT © 2012 HAK MILIK TERPELIHARA Maysaraa Hussain