ini kejutan dan ini semangat.


:)
hai.
kenal dia tak.
 atau nama lain KANJOPANG.


DIA telah buat aku agak terkejut.
dan ini buat aku bersemangat untuk update. tee-hee
sebab ternampak muka sendiri kat blog orang.
huhu
try tengok sini nak tahu certa lanjut. SINI.

okay. 
aku selau gak jerit-jerit kat dia dulu.

LIPAS!!!

sebab dia rajin jerit kat aku.
aku kenal dia dari blog dia yang mula-mula dulu, sekarang dah maju. sudah famous!
dari blog, sambung kat Formspring.
aku suka tanya dia, sebab jawapan dia sangat mereng. ngex!

hmm, 
al kisah nya, aku kenal si. LIPAS ini dari Yana Yonet
 cerita diorang dari mula sampai habes aku tahu.

haha

Entah la kenapa. aku suka ambuk tahu.
bukan jaga tepi kain orang, okay!
sebab interesting sangat.
bagi korang yang tak tahu sila ambik tahu.
mungkin korang akan jadi kawan diorang

sebab diorang baek!

 lastly,
TERIMA KASIH kepada LIPAS yang telah meng-up traffic kan blog aku.
dan buat aku nak update blog jugak, walaupun sangat-sangat bz.
terharu :'(
tengs kau.


hope sangat hubungan korang kekal sampai lafaz akad dari kau.
:)
 

5 comments:

kanjopang si lipas said...

hahahha...aku up kan trafic ko ke??agak2 laa.hahaha..aku bukan blogger artis la ngek.hahahaha...sor formspring aku dh jrg on..;p

YANA YONET said...

tak habis2 dgn blogger artis. hehe. btw mimishu, yana rasa terkembang sikit sbb nama yana ada dlm ni. semua you tau kan. after this bole ah lantik u jadi doktor cinta ktorg. haha

arasewel said...

lipas!;
haha. agak up la.sebab aku dah lama tak update.alaa, kalo kau artis, tak payah aku update pown komfom2 dah upp! owh, aku pown jrng on. sangat-sangat bz.

yana;
hehe.i kenal yana dulu dari lipas. so, kene mention kn yana jugak. ehehe. boleh2. suma citer i tahu.;)

btw, tengs korang!!

kanjopang si lipas said...

isshhhhh.....dh.ko knl aku dulu kan?;p

♥e'in♥ said...

hahaha.. e'in pon nk up traffic gak....

Related Posts with Thumbnails
COPYRIGHT © 2012 HAK MILIK TERPELIHARA Maysaraa Hussain