Problem.

Suatu masa dahulu, si Boy dan Girl bercinta. Boy telah melukakan hati Girl dengan berpasangan dengan wanita lain. Si girl Frust. Dan mereka berpisah.


Setahun kemudian.....

 
Boy; :(
Girl;Asal nie?
Boy; I need U. tapi, entah lah
Girl; kenapa?
Boy; I dah menyesal dengan apa yang I dah buat kat you. Bodoh sangat!
Girl; Eei. you pelik lah.
Boy; Memang I pelik da sekarang. Sori sebab ganggu you. I just feel menyesal sangat-sangat tak jaga you baik-baik.
Girl; Lagi la I tak faham. sori, you okay tak nie?
Boy; Tak okay sangat. cuma i selalu teringat kat you sekarang. don't know why.
Girl; Takde pelah. You jgn pikir sangat. Emosi je tu. Esok you mesti okay punya. Mesti banyak pikir kan.
Boy; Masalah nya, bukan hari ini. dah banyak hari.. I really miss someone valuable.
Girl; siapa tu you? you ny, jangan give up sangat. Try la lagi.
Boy; ****** ( girl )
Girl; hmm, yelah tu. I bukan ada pape pon. You ny, mesti ada something kan. tetibe je. cerita lah.
Boy; Huhu. I da menyesal la. tapi, u dah jadi milik orang.
Girl; hm, tak yah pikir da sal yang lepas. sekarang, you kena lupekan semua, and happy je.
Boy; okay. i try. You, jgn tinggal kan I.

-__________-



 P/s;
 Walaupun, si girl dah maafkan si boy. Tapi, dia tak melupakan itu semua.

2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

kadang2 susah nak maafkan kesalahan orgkan?

arasewel said...

betol. nak nak kesalahan dia memang melibatkan hati dan perasaan :)

Related Posts with Thumbnails
COPYRIGHT © 2012 HAK MILIK TERPELIHARA Maysaraa Hussain