blog baru (2010) pilihan


tehhee~
nak dijadikan cerita, tengah aku berblogwalking.
aku pown terjumpa entry ini. kat blog ayem
puas belek belek dan tengok syarat...
aku pon join.

tapi..segan gak. yang join mesti blog mahsyuukk-mahsyuk.
arrhh.peduli apa. janji aku memenuhi syarat untuk join

alkisah:
blog aku kira mula dilahirkan pada 5 JUNE 2010.
lahir je, tapi tak mengembangkan sayap.
untuk bukti; first entry.klik.
HAHA. rasa nak gelak pulak bila baca entry lama-lama.
macam budak-budak.

hmm, blog aku nie just untuk suka-suka dan untuk mengisi masa lapang dann aku dulu rasa orang yang ada blog adalah orang yang meletopp.so, aku pon nak rasa. rupa-rupanya bukan senang. takpe lah..blog ini sekadar cebisan kisah-kisah hidup aku :)

baru aku tahu, buat blog bukan senang.-.-

P/s: menulis, membaca dan berblogwalking sekarang sudah menjadi hobi aku.

jomlah ramai-ramai memeriahkannya. klik

3 comments:

cikinnaberry said...

congrate tersenarai!

Elyanas ~Elvy & Hakeem said...

hye all the best :) meh sggh sn ^_^ http://elyanas.blogspot.com/

nnt awak tgglkan jejak..saya follow awak balik :)

ezloveycraft said...

gud luck okeh
;)

Related Posts with Thumbnails
COPYRIGHT © 2012 HAK MILIK TERPELIHARA Maysaraa Hussain