Saya Sayang Blog Saya | Blog Exchange Asrol Mania


saya sayang blog saya
tengs to roxy zai sebab ajak saya join blog exchange ini. tak tahu pon ada blog exchange nieh. menarik! hehe. hope lepas nie boleh dapat ramai kengkawan blog.
terima kasih MRS roxy and MR asrol.
nanti ada lagi tag apa-apa jemput lah lagi:))

 (aku suke entry tuh sume sebab sume pasal makanan. nampak sedap! huh! tengah laparrr) 
P/s: kepada gegurl kat luar sana, korang rasa tercabar tak boy pandai masak.*kne belajar lebih nieh.

    next,
    dan ini banner saya 
    sorii.tak ada banner lah. x pandai buat. tak tahu laa biler nak ada.print scrin keyh!.

    next,
    slogan.
    saya sayang blog saya kerana saya kongsi semua happy-ing, story-ing, duka-ing, sad-ing saya di sini. blog ini juga tempat saya habis kan masa-masa kosong, saya tak suka melepak tepi jalan; saya lebih suka melepak sambil berjalan (blogwalking). tengs pada blogg sebab tak pernah buat hal dan akhir kata,saya sangat sayang blog saya!

    finally,
    entry saya yang saya rasa terbaik setakat ini; 
    sebab aku sayang benda dalam entry ini.

    nak tag mereka! :
    pinguuu.

    :)

    6 comments:

    fairuzhani said...

    heh. sok abes exam aku buat okeh. tq :)

    btw, name aku fairuzhani la! hahah. kan aku adik lisa surihani. :P

    a.n.i.b.u.m said...

    muka awak kan sekali imbas macam muka saya..asrol mania pun cakap camtu..kekeke :p

    http://anibumyumi.blogspot.com
    http://www.facebook.com/anibum.yumi

    Asrol Mania said...

    Apa nama blog nih? kikiki..

    "P/s: kepada gegurl kat luar sana, korang rasa tercabar tak boy pandai masak.*kne belajar lebih nieh. " whoaaa... Segan seh.. haha.. masak simple2 jerk..

    Btw, thanks a lot.. approved..
    http://www.asrolmania.com/p/blog-exchange.html

    Jom join
    Story Telling Asrol Mania | Sambung Bercerita

    arasewel said...

    @fairuz; erk? nme ko ad hani? waa.bwu tahu! oke:)

    @anibum; ehehe.da tgk da entry awak.ehehe.xsgka!
    nice to noe u.! allaaa,fb da deactive:( jom knl!

    @asrol; haha. simple apa, itu di kira tahap pro. besh arh bakal bini u.! tengs.hope ada ramai kwn.! :)

    Asrol Mania said...

    hehehe... ara.. saya ada entri masak2 baru.. wat nasi ayam org bujang.. kahkahkah....

    slmt bkawan ngan anibum..

    a.n.i.b.u.m said...

    heheh..ara, nti awak dh buka acc kt fb nti add la saya yek :)..anyway awak try la contest ni, besh woo..saya pun join hehe --> GiveAway Haven Restaurant Cash Voucher From Eyriqazz.com

    Related Posts with Thumbnails
    COPYRIGHT © 2012 HAK MILIK TERPELIHARA Maysaraa Hussain