aku sudah BERpunya. :)

 YES.
suda ada boifee baru
Dia; tak akan sakitkan hati aku ( sebab dia tak ada perasaan)
Dia; akan buat aku hepyy sentiasa (sebab aku sayang dia)
Dia; akan buat aku tak pandang benda lain (sebab aku suda tertarik dengan dia)
Dia; akan sentiasa dengan aku (sebab aku akan sentiasa bawak dia kemana)
Kisah dia dan aku :)


1k 
ingat tak yang aku pernah post tentang 1k.
kalau tak ingat boleh tekan ini

helooo sume!.
aku memang nak 1 ribu. dalam sehari aku puas pikir mane nak dapat duet tuh. aku mintak ayah aku, mak aku, abang aku..
"adek nak duet 1 ribu boleh, pinjam. nanti adek bagi balek"
respons~

ayah: nak berapa? 1 ribu? sejuta ayah boleh bagi.(ayah aku tak bagi pon) 

emak: buat apa nak cepat sangat beli. kan nak beli bulan 12 nanti. beli lambat-lambat tak pe.nak cepat buat ap? esok bank tutup. cuti.mana nak dapat duiit. dahdah.tak payah beli lagi :( blablablablaaa.( aku tak tahan nak dengar)

abang 1st: aku tak ada duet. dalam bank ada la.(bank tutp boleh la ko jawab camtu.padahal ko tak nak bagi pinjam pon)

abang 2nd: tak jawab langsung.macam aku cakap dengan miow.(grr.ko memang jahat)

so, setelah memikirkan nya dalam 20 jam. aku tension. aku tanya mak aku "mane nak dapat seribu ek mak" banyak kali sampai mak aku tak nak jawab dah.
lastly,[pukul 12mlm]
aku post dalam blog dan pikir.
ermm,baik aku dengar cakap mak. biler-biler boleh beli. tunggu duit cukup.set!
.
.
.

PAGi.
tiba-tiba, aku dapat duet yang aku nak.
dalam masa 1 hari aku suda dapat. =.= (bayangkanlah apa aku buat)
aku tak merompak.
aku tak culik anak jutawan
aku tak mintak ah long
dan, aku juga tak main judi.
so,
aku dapat secara HALAL.

setelah mengondam internet dengan bantuan MR.Google aku da dapat idea nak beli model apa.
berciap dengan cepat dengan hati yang gumbira. ambik baju yang terperap dalam beg dan tudung express,pakai tak perlu iron. ciap! tengok! akuu hepyy.HAHA!



korang tahu ke apa aku nak beli?
 ini dia.
klik sini.selesai beli.yeyeyyeye!

ini dia BOIFEE baru aku.

dan.

biadota boifren:
nama: nikon D3000. 
tarikh lahir: 5 NOV 2010
tempat lahir: plaza Low Yat
Maruah diri: RM 1****
Motto hidup: sayang awek :)

p/s: ini sesuailah bagi aku yang tak tahu pape, tok basic.

hasil klikkan aku:
p/s: tak secantik mana.tapi aku nak belajar lagi :)) tiada yang edit
lokasi: rumah aku.=.=

si gemokk juga si pencuri ikan
 si debab juga pencuri hatiku.
 
 kacau ma but cupcake~

 lalat. bukan tahinya
 ini taman bukan lalat.
 sedozen kunci

 supreme juga bukan makanan, supering
 bunga tipu juga bukan bunga benar

habes. tapi,tiba-tiba
aku pergi bukak blog nie click 
blog itu sangat best sebab banyak tutorial tentang snap pic dan edit pic.
kepada berminat sila pergi ke sana.blogwalking~~

hasilnya,
 cube kalau mahu dan ini,
 tak ad tmpt shoot, dlm rumah pown jd.

FINALLY,
 

5 comments:

pingu_kecik said...

wah da ade kamera dslr..!
bapak jeles..! huh!!

Nor Nadia Syakila binti Jamal said...

nak jugakkk...

mohdfaiz said...

whoa...dasatt...

Muhammad Burn said...

best nya... kenapa pilih yg ni... ape kelebihan dier... lg satu, mana tau jantina dia laki... hehe

arasewel said...

@pingu; HAHA. ko beli la jugak

@nor nadia; hehe.nak meh dtg umah

@faiz; hahhaa. ko lagi desatt

@muhammad burn; yang ini survey last min.nak d3100.:( huhuu.saya gurl, dy mst boy!

Related Posts with Thumbnails
COPYRIGHT © 2012 HAK MILIK TERPELIHARA Maysaraa Hussain