terima kasih; SAMA-SAMA

MA; adek, adek dapat barang la. ma bukak.
ME; okey!
MA; erk, teddy bear! siapa bagi? (terkejut)
ME; haa, ow. ( buat-buat terkjot).member adek kasi ( buat-buat tak tahu )
MA; owh, oke ma simpan balek. 
( alhamdulillah..ma aku tak tanya banyak, maybe ma tahu yang anak dia ini baek orangnya, tak kapel2. coz ma mom tak suke kapelkapel!)

TTM
haha. aku dengan dia hanya kawan. KAWAN. tak ada istilah lain sebab aku tak suke memiliki perasaan yang entah pape. suck!

sorry ma coz buat-buat terkejot. adek sayanggggg ma! dan sebenarnya bukan aku yang terkejot. ma aku yang terkejot. HAHA!

ini dia;

dari jauh; datang ke mari.


  ko memang chumiill, kalah miow aku. HAHA! miow aku jeles. tak mao gigit-gigit taw patota taw miow.

dengan ini di ishtiharkan potato akan bermaharajalela di kamar beta!
miow-moiw sekalian, jangan di gigit si potato ini oke! kawan dengan dy baek-baek (:
sekian, cukup setakat di sini. nanti upload banyak-banyak muak pulak korang bace. sebelom tuh...
.
.
.


.
dan pehujung nya,
tak tahu nak buat muke apa.
sedey? [kalau boleh nak mini cooper.haha.pang!]
epy? [yeah!, ada orang bagi hadiah. ye lah, suda besar tak ada orang nak bagi]
terharu? [ sebelom ini tak ada orang bagi hadiah.uwaaaa.~]
bangga? [berjaya! memeras ugut untuk bagi hadiah. ehh? takde2. u ikhlas kan! (: ]
hahaha.

p/s: mula-mula ingat tak mahu post.egoo!
tapi, post jugak.sebagai tanda terima kasih.
saya kan baek!

3 comments:

~SyaFini Rosli~ said...

Salam,

Mak Su Ara, nak juga teddy satu...nk sama cam POTATO..

Dari : Amni

ps : sowi, kakak gurau je.

arasewel said...

mak su ara; amni, kene tggu amni besar dlu. budak kecik tak elok men teddy bear. x elok. 9t gigit msok kuman.lepas tuh bole dapat sakit.ehehhe

kak fini; (:

Cik Ct Fadzil | C.C.F™ said...

chumelnya bear ni... ((^__^))
p/s : xsalah brchenta aslkan jga adab2 prgaulan.. orait adek? ((^__^))
tp.., brchenta lpas kwen lg baik...! btul x?((^__^))
btw peace..., war just for nafsu! ((^__^))

Related Posts with Thumbnails
COPYRIGHT © 2012 HAK MILIK TERPELIHARA Maysaraa Hussain