cukup. aku dah tak larat.

tolonglah, jangan lah nak kacau hidup aku.
sebab kau;

aku tak larat nak makan.

aku tak larat nak update blog.

aku tak larat nak jalan.

aku tak larat dah nak tido.

aku tak larat nak pegi keje posting ( keje ).

aku tak larat nak masak.

sebab kauu!








sebab kau buat aku muntah, demam, dan sakit perut & selalu pegi toilet.

sebab kau
FOOD POISONING
memang sangat menyeksakan, dah nak masok 4 hari :(



5 comments:

nazrul ashraff said...

it's all about food poisoning..sob3x

hanieycahaya said...

silakan tabah!! :)

pingu_kecik said...

lor..siannye!
g klinik ke x ney?..
jgn lupe minum air masak banyak2 tao..
ganti balek air dlm bdn tuu..:)

Nur Liyana Mohd Yunus said...

knapa ni mai?? huhu.. ambik mc x?

misyamissyou said...

lorhh..cpt semubuh k..

Related Posts with Thumbnails
COPYRIGHT © 2012 HAK MILIK TERPELIHARA Maysaraa Hussain