dari hitam ke merah

Assalamualaikum w.b.t

sedar tak sedar blog aku dah dewasa. kalau jadi manusia, aku rasa da boleh berjalan.

banyak dah perubahan aku buat untuk blog ku ini. sayangg sangat blog ini.
sebab ini semua dari titik peluh aku. ia membesar pown sebab aku.
dari 0 follower jadi 200++.
kira berkembang gak an. walaupon takde lah sebijik cam  blog irine;
nah kau 10000++ follower.
dia memang famous.

haihh; lari tajuk.
okay.
hitam ke merah.
sebenarnya nak introduce template+header baru aku nie!

comel tak? cantek tak?
YES.
aku rasa sangat hepi tengok blogg aku sendiri.


dulu blog aku semua warna hitam. pada aku hitam itu simple. |sebenarnya takot untuk letak warna-warna mengancam.taheee|

blog dlu..
.
.
.
.
(lupe nak print screen blogg dulu.-.-)
takpe-takpe, kowg mesti engat kan blog aku dulu.

ini semua bukan aku yang buat. ehehehe.
ini semua dia yang buat. NYZA :)


click picta untuk tros ke pemilik belog.

jom la usha blog dia.
memang cute-cute design dy.
tak mahal. sangat berbaloi.

peringatan!
aku dah buang cbox aku atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan.
so, nak komen-komen, blogwalking, boleh la tulis isi hati anda kat shoutmix.

shoutmix aku pown da cntek.
ada cartoon gegurl gitu.
meh tengok!


yang paling aku suka. effect reflection kat bawah tuh. kat bawah okay.



sekian. tahun baru, template baru. :)

4 comments:

pingu_kecik said...

cehh..
patot laa lately blog ko taley bukak..
renovate upenya!

btw, merahnya mak ngah!!
hahaha..oke cantik jer..
simple but nice!
i loikee,,^^v

Yuny Khoo said...

lawa header baru tuu :)

♥e'in♥ said...

cantiknye!! jeles tau..

arasewel said...

pinguu; haha. tengs ma dear! mereh mak ngahh!

yuny; tenkiuu.u punya pown lawa.

e'in; hehe. tengs.!

Related Posts with Thumbnails
COPYRIGHT © 2012 HAK MILIK TERPELIHARA Maysaraa Hussain