hey. stalker! grr...





hey, u stalker!

YES.I'M

Me? yepp. aku adalah salah satu stalker yang wujud kat dunia siber neyh. Nak dijadikan cerita, aku bukan stalker untuk menjatuhkan orang, apatah lagi nak mengutuk-kutuk. aku tak main okay semua itu. Nak-nak ANON, itu bukan aku :)  serious, biler sebut stalker korang mesti engat dia adalah seorang yang tak reti nak tunjuk diri sebenar, atas kata lain, takda wajah (ayat yang agak sedap).

bukan.

pada aku, stalker adalah seorang yang amat mengambil berat (macam aku). grr... kadang-kadang apa salah nya kita jadi stalker itu untuk tahu apa yang dia buat, apa dia suka, apa dan apa.. macam aku, aku jadi stalker sejak kebelakangan ini sebab aku nak tahu sangat pasal budak seorang ini. bukan sebab aku dah jatuh cinta dengan dia okay. TIDAK sama sekali. ini sebab aku suka tengok stail dia. 

1st ; aku tertarik, suara dia apabila dia dok mengaji. 

2nd ; aku suka stail dia jalan sebab dia sama dengan orang yang aku suka :)

3rd ; aku rasa dia baik!


okay apa sebab-sebab aku nieh. =.='



so, pada sahabat-sahabat yang telah baca ini. jangan lah TERlalu pandang rendah pada stalker ini selagi dia tak menganggu kehidupan korang-korang semua.


sebenarnya,

aku ada something nak share dengan korang-korang semua jugak. ini berkaitan dengan seni. pada aku ia seni sebab aku rasa ia sedap di dengar. dan 1st thing, aku tengok tajok dia aku teros tertarik. tak sangka STALKER pon ada lagu.

sila klik dan tengok. sila klik dan lihat. sila-sila lahhh;



ini dia, jazz hayat. dari brunei.
 
 
I stalk your profile when I miss you
Tengok semua gambar you tanpa jemu...
I stalk your profile when I miss you
Adakah kau juga memikirkanku..

 
Semua gambar-gambar you bersama si dia
Dalam captionya kata mu aku cinta dia
Reaksi ku meluat sedih pun ada
Memang kau ini player tapi malangnya
Ku mahu kau jua..








P/S:  
kadang-kadang aku stalker gak dekat facebook ex-bf. bukan apa, saja nak tengok dia post status or upload-upload pic. HAHA. psyco-psyco. bukan ada apa-apa. si dia, jangan salah faham okay. :)

 akhir kata,
 
Stalking is caring
 

 

12 comments:

Inche Vampire said...

haha..stalk tu benda normal ok! haha..

echaRierie said...

hehe..
besa la tue..
echa pun kdg2 jd stalker jgk..
miahahaha~

::FAIZ FARISH:: said...

P/S:
kadang-kadang aku stalker gak dekat facebook ex-bf. bukan apa, saja nak tengok dia post status or upload-upload pic. HAHA. psyco-psyco. bukan ada apa-apa. si dia, jangan salah faham okay. :)



hahaha

arasewel said...

@Inche Vampire;
normal. right!

arasewel said...

@echaRierie;
HAHA. okay. kira ramai gak jadi stalker sambilan kann. erm, tapi memang perit jadi stalker bile stalker itu suda ad pny ;))

arasewel said...

@::FAIZ FARISH;
arrhh! tidakkkk. malu kowtt. =.='

Ewan said...

best org tu nyanyi..haha ^_^

zey said...

bukan ke facebo0k memang diwujudkan untuk stalk orang?

believe me, semua orang pernah jadi stalker!

arasewel said...

@ewan;
haa..betoi2! besh cgt. like!

arasewel said...

@Zey;
tapi, orang yang hotttt mesti x pernah kann.
hope org lain, itu jadi stalker y baik! :)

p/s:
, kan best kalo facebook jd mcm frienster.
*bole tau siapa owez tgk profile kite (who view me).

hehe..mana tau selama ni ada orang stalk me =.='

HonEyBuNNy said...

stalker dekat fb xbf itu betul...

ila pun macam tu jgk...

hari2 wajib tengok..hehe

arasewel said...

@honeyBunny;
HAHA. siyes?
honey dah ada bf baru ke skrg?
so, dia okay tak?

um, betol2.
setiap org mst ada prsaan ingin tahu.
bukan sayang, cuma ambil tahu.
rasa-rasa tak salah kan.

:)

Related Posts with Thumbnails
COPYRIGHT © 2012 HAK MILIK TERPELIHARA Maysaraa Hussain