sila 'back-up' profile FRIENDSTER anda sebelum 31 MAY



 
 
 
 
siapa di sini yang masih menggunakan friendster? pada aku dalam ramai-ramai ini hanya seciputt je yang msih menggunakan friendster. sebaliknya, mereka lebih tertumpu pada facebook. huh! penangan facebook memang hebat. 
 
 
tapi, 
adakah anda pernah menggunakan friendster.
pada aku, ramai pengguna facebook adalah pengguna setia friendster satu masa dahulu,
seperti aku. ;)

 
*sila abaikan mesej / pesanan ini sekiranya anda memang tak berminat langsung nak tahu.

okay!

bagi mereka yang merasakan FRIENDSTER ini pernah memberi anda seribu satu  (1001) kenangan dalam hidup anda, sila teruskan pembacaan dan fikirkan-nya. menurut sumber yang boleh dipercayai, friendster akan bakal ditutup  dan akan direformat in Beta yang akan  focus on games and entertainment.
 
 
 
 
berkuatkuasa pada; 31 mei 2011

All user contents such as photos, messages, comments, testimonials, shoutouts, blogs, forums and groups,  will be deleted, delete. tetapi, hanya account anda yang still ada. anda boleh login menggunakan email dan password anda ( jika masih ingat la). Dan, pada korang yang MASIH ada lagi account friendster , anda amat digalakkan untuk membuat back-up atau mengexport profile dan data-data yang masih ada mengunakan widget yang telah disediakan. sekiranya ia merupakan sentimental value pada anda semua. 
 
 
 dan, aku dah pon mengexport sume data-data aku. ia dalam bentuk .zip :)
klik SINI untuk mengekses ke 'friendster exporter'

ini adalah profile aku. 1001 kenangan. :) ditubuhkan sejak AUG 2007.

 
sumber;
 
 
 



akhir kata,

aku sempat lagi ambik semua pic-pic aku dulu. haha. rasa lawak sangat biler tengok.

ini,

hm, takda cam..pakai Youcam. =.='

 RINDU korang. pic ni aku engt dah hilang (sbb pndrive hilang)
tak sangka ada dalam friendster :) waktu zaman batu di matrik =.='


budak kecik waktu di matrik. haha. tak sangka pic ini pown ada.


p/s: 
tengah aku asyik dok mengexport dan berjaya mengexport, aku godek-godek balek kenangan lalu. bagi aku, friendster itu memang merupakan kenangan yang tak dapat dilupakan. dari situ lah aku kenal dan bercintan-cintun dengan EX bf aku. dan dari situ jugak aku kenal dengan seorang mamat (kawan baik dalam dunia siber). berkenalan di FS dan berkawan sakan kat YM, Muhammad asyraff yasin :) tapi, sekarang sudah lostt contact. hope awak sihat disamping orang kesayangan.^^

 jangan sia-sia kan kenangan anda begitu saja.
kerana dirimu(friendster)begitu berharga

:)


6 comments:

syrupmasin said...

wahh..rindu nk gune frienster..teringat zaman sekolah..haha :D

arasewel said...

HAHA. memories! huh. sejak ada FB, Friendster memang dilupakan.hehe,tringat dok asyik nak kenal-kenal orang je. beselah tgh abes spm, bosan!

kemboja said...

ada jga friendster tp malas dah nak buka.. huhu anyway thanks for the info

arasewel said...

@kemboja;
npe? tak nak mengexport balek ke data-data dulu..
kenangan~ :)

dotdotsekian said...

gambar aku takde ker? sobsob.

Adam Idris said...

okay, nak bukak tengok ape je yang ade,
hehe :)

thanx great info!

Related Posts with Thumbnails
COPYRIGHT © 2012 HAK MILIK TERPELIHARA Maysaraa Hussain