jeles dengan mereka(ashraf&dayana)



“Dengan izin Allah, kami akan bernikah di Mekah pada 1 Syawal depan. Saya akan bertolak ke sana pada 17 Ogos ini untuk mengerjakan umrah sambil menjalani rawatan bersama-sama bakal bapa mertua saya, Lokman Abdul Hamid dan membawa rombongan umrah.

“Saya akan berada selama 18 hari di sana dan bakal isteri saya akan datang ke Mekah menjelang hari pernikahan kami. Selepas nikah, kami akan melakukan tawaf dan menziarahi Mekah sebelum pulang pada 2 September nanti,” kata Ashraf

grrr..
aku sangat-sangat jeles! huhu.
semua orang mengimpikan dapat menunaikan impian di Sana.
untuk bernikah di sana kerana mahu mengikut jejak langkah para sahabat nabi
 
mereka memang secocok, sepadan, sangat sweet.
hope berbahagia sehingga hujung nyawa.
 
Mohd Ashraf Muslim & Noor Dayana Hj. Lokman
 
 
 dia kini milik orang. -____-

 
 
 pertunangan;
 
 
berbahagia



dan,
video pertuanangan mereka memang meletoop dan cun arh
sebab CST PRODUCTION yang jadi photographer.

untuk lihat,


P/S; aku pown rasa nak CST PRODUCTION jadi photographer wedding lahh.
macam mana ehh?

6 comments:

Far8 budak baik said...

haha tak heran sgt..laki kn..
kalau lisa surihani yg kawin..
mmg terjun bangunan siap haha

arasewel said...

memang la..kamoo itu lelaki.
pada kami(perempuan) sgt2 heran..
mne nk cri lelaki mcm 2 zmn skrg..
cukop ilmu agama :) sejuk mata memandang.!
HAHA. tak lama lagi lisa kowtt kawin.
melepasa laa

Far8 budak baik said...

agak agak sikit...
lisa ckp dy tungu aku..
hahahaha =)

arasewel said...

Hahahaha..;p
agak-agak sikit..

HonEyBuNNy said...

arghh...

xleh tgk pertunangan diorg..

jeles meles tau..hehe

arasewel said...

@honeyBunny;
HUH! jeles usah di cakap.
ashraf itu memang ad cri-cri yang di cari.
susa kowt nak cari lelaki ya HOTT..
HOTT = pandai agama, baik, hormat, + hensem!

hehe. bertuah Dayana.


;)

Related Posts with Thumbnails
COPYRIGHT © 2012 HAK MILIK TERPELIHARA Maysaraa Hussain