Apa dosa aku, Nuffnang?


Hai, 

Tak sangaka dah lebih berbulan-bulan aku tak tengok nuffnang aku. Lebih kurang 10 bulan kot. Ialah, mana taknya, sebelum ni busy dengan study. Ehem-2, final year! So, biler da habes study dan jadi penganggur terhormat ni gatal pulak tangan nak bukak nuffnang biler tengok banyak gak iklan kat ads nufffnang aku tu. Manalah tau da boleh cash out RM 1000. Hahaha, Mat jenin! Dengan semangat nya, log-in :) Rasanya 2 kali jugak, password tak pass. Itulah masalah orang suka letak macam-macam password, Facebook lain, twitter  lain, YM, Blog lain. ;p


Alkisahnya :'(



Nuffnang aku untuk earning tak berganjak. Tak berganjak dari 30 april 2011. Err, rasa macam nak masok setahun. tak logik sebab blog aku, aku tak tutup pon. Kalau ada pon, dulu kot, sekejap. Aku engat nak report, tapi memandangkan malas nak menimbulkan apa-apa, aku pon remove blog aku dari akun yang lama tuh. Tak banyak pon duet aku, cukop untuk topup je. So, buat akaun baru :'(


Tetapi menjadi persoalan,
Apa salah aku, Nuffnang? 



.

2 comments:

Cik Nur said...

Nuffnang ni mmg cm ni kot..?

Cik Nur punya pun tak berganjak. Dah 2 tahun kot..topup pun xlepas lagi..

tapi bila pakai churp2..baru nampak. tapi cik nur xdelah peduli sgt pun..cz xpandai sgt bab2 ni..

::CIK LYNN:: said...

alala...ciannya dia...

Related Posts with Thumbnails
COPYRIGHT © 2012 HAK MILIK TERPELIHARA Maysaraa Hussain