RM110,000

Ya, gambar di bawah bernilai Seratus Sepuluh Ribu. :'(



Kalau aku tekan Tidak, Bankrup makayah aku.


Kalau bukak Fb bukak group induksi, kecoh pasal gambar di atas. Aku tak tahu nak cakap apa. Terkejut jugak sebab tak sedia apa-apa. Grr, kene bukak balek segala buku, MSN, DDA, Mims, A&P. Buku kemain la tebal, kalah kamus oxford yang baling pecah kepala tuh. So,masa untuk study. =.='



Nak bayar 110k or baca buku?
Malasnya =.='



.

14 comments:

Ain Farahana said...

Wah, tahniah!

arasewel said...

@Ain Farahana,

Thankyou :D
tapi, tak sedia.

Malasnya =.='

ikafantasi said...

bukan senang nak dapat offer tu..fikir baik2 ye

Rosalia said...

stuju je. insyaallah kalau kerja kerajaan byk manfaatnya sy pun jd pelatih kolej bwh kkm :P

~SyaFini Rosli~ said...

Dah dpt lantikan, dh tau tmpt posting ke?

arasewel said...

@ikafantasi;
bukan offer, tapi memang kene pergi. sebab kalo tak g kene la bayar 110k, sebab langgar contract =.='

arasewel said...

@ Rosalia,

hehe. memang kene terima pon =.='

arasewel said...

@kak fini,
surat tak dapat lagi, tapi tengok on9 surat da hntr. blm lagi dpt penempatan.

xlame da kot :)

Dak Fisha said...

tahniah n good luck dear :)
jemput la singgah sini
http://coretandakfisha.blogspot.com/2012/03/alkisah-broadband-aku.html

Azhafizah[フィザ] said...

Congrate..do your best k

::CIK LYNN:: said...

thniah...eh...kita sbaya la...=)

arasewel said...

@Dak Fisha & Azhafizah[フィザ]:

Thankyou syg :D

arasewel said...

@::CIK LYNN::

hehe. alamak! terkantoi
yeah, 1990 :D

sebaya matlutfi dan Mr.K !

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

is datang singgah sini dari speedlist no2 (^____^)
....................................
http://sanisahsabu.blogspot.com/2012/02/speed-list.html
....................................

Related Posts with Thumbnails
COPYRIGHT © 2012 HAK MILIK TERPELIHARA Maysaraa Hussain