Today

1 March 2012. Sudah dua bulan berlalu. Nak tahu? Baca ini.


Dah dua bulan makan tak henti
Dah dua bulan tak pegang buku
Dah dua bulan topup mintak orang
Dah dua bulan main tenet tak henti
Dah dua bulan tido pukul 3 pagi bangon ehem-2

#naseb penganggur.


Okay, jangan keji aku pemalas. Aku bukan pemalas! Tapi, mak aku tak bagi aku cari keje. Inilah naseb puteri tunggal dan bongsu dalam kelaurga. Nak keluar pon payah. Kena bagi 10 alasan. Okay aku tipu. Aku maksudkan kene bagi alasan yang kukuh la, setakat nak jumpa kawan tuh tak payah la. Lupekan.!

Kepada kementerian Kesihatan Malaysia: Bila nak panggil keje? disebabkan isu SBPA dan pilihanraya kau ketepikan naseb kami -_____-



notakaki: rindu nak jadi student :)

13 comments:

::CIK LYNN:: said...

alala....sabar ya...=)

Raja Fiqri Fauwaz said...

kementerian lain tengah teruk nak cover kementerian perdana menteri. tak ada masa nak pedulikan anak muda.

Diyana Norman said...

hak3x... lebeh kurg cm sy je,,
tp esok blek shh alam da. mule stadi blek

NahriNet said...

salam..
berminat utk beli domain utk blog ni tak?

cth

www.nama domain yg dipilih.com


if berminat blh email ,sms or call saya ye

email : sales@nahrinet.com

hp : 019 979 7070

thanks

arasewel said...

@cik lyn: Hehe. yup! sabar. tak lame da kot nk keje. myb bln 6. lagi 3 bln. tq :)

arasewel said...

@ Raja Fiqri Fauwaz: Yup. tga sebok nk berparti pilhan raya.

arasewel said...

@diyana: ow, cuti sem eh? lme2 cuti bosan gak. gud luck stdy!

arasewel said...

@NahriNet:

wslm, tq ea.
nanti saya pikirkan dulu. Ad pape nanti saya bagitahu awak :)

Syazwan Che Deraman said...

nursing ea?

arasewel said...

@syazwan;

Erk! mane tahu?
saya ad bgtaw ke sblm ny.

hehe. yup! nursing.

anNaqia said...

kite same! penganggur bertauliah. tp sy lg lame, skrg da masuk 5 bln. uhu~

arasewel said...

kite senaseb ;'(
uhuu, so buat part time tak smntra tggu pgil keje.

Kos pe ambek?

[sutera kasih] said...

ehhh samala nasib kita..huhu

Related Posts with Thumbnails
COPYRIGHT © 2012 HAK MILIK TERPELIHARA Maysaraa Hussain