minggu yang meng'buzy'kan

Assalamualaikum,

Hai there,

Rasa nak malas dah nak pikir pasal kerja. Sangat-sangat melecehkan. Kene isi ini lah, buat ini lah. Dan, paling mengive up kan aku biler aku daftar untuk aplikasi online. Aku log out mengikut manual, dan log masuk balik. Dekat berpuluh-puluh kali jugak log masuk, id pengguna dan kata laluan tak sah.

Apahal,

Takkan aku amnesia dalam masa 5 minit, aku engat lagi lah password aku, siap salin lagi kat kertas. Bila tekan Lupa kata laluan dan hantar ke email, memang sampai kiamat pon mende itu tak hantar kat email. Apa punya masalah lah aplikasi internet jabatan kerajaaan ini. Kalau tak nak update, tak payah buat online, kan senang!



Haih, malam kang aku cerita pe masalah sebenarnya. Tengah takda mood :'(






.




.

3 comments:

Mish Apple said...

sabar, sabar .

::CIK LYNN:: said...

alala...ciannya dia...sabar eh...=)

Siti Nurhuda Husna Zulkarnain said...

Bawakkan bersabar ye. =)

Follow blog kamu~

Related Posts with Thumbnails
COPYRIGHT © 2012 HAK MILIK TERPELIHARA Maysaraa Hussain