Kesadaran sangat bermakna.

Hlovate, " Jangan korang ingat seksi tu lawa...Jangan korang ingat kalau bagi perempuan seksi yang boleh pegang tarik bawak ke hulu ke hilir aku tak tolak...Aku tak suka." Keruh wajah Ked tika itu....Namun tone suaranya tenang penuh diplomasi. "Korang punya mindset aku respect,so please treat mindset aku dengan cara yang sama. Relationship bagi aku ada satu ending je.Marriage.Aku tak nak bawak awek lawa seksi ke hulu ke hilir buat teman sosial macam dah kawin,lepas tu nak kawin nanti cari lain pulak.Aku nak wife aku nanti yang tak pernah disentuh dipandang lelaki selain dari apa yang patut.Dan aku tak rasa patut untuk aku buat macam tu pada mana-mana perempuan yang bakal jadi isteri orang jugak satu hari nanti." 


Saya nak awak jadi macam ini, awak 'ked' saya!


:D

8 comments:

Haruno Hana 하나 said...

Ked sangat sweeeetttttttttttt XDDDD suka watak dia even byk lg watak hero Hlovate yg best2.. suka sangat Ked ngan Nawal~~~

::CIK LYNN:: said...

novel hlovate yg mna 1 ni?

Miszyuyu said...

Hai , my dear followers.. Yuyuk ada buat GA utk meraikan followers tersayang.. jom join <3 http://yuyukstandalone.blogspot.com/2012/03/yuyuk-1st-giveaway-sticky-post.html

Pka Rahim said...

hi.. jom baca entry baru pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/make-up-by-pka-rahim.html

tq :)

Pka Rahim said...

hi..!
jom baca entry baru pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/ziela-make-up-by-pka-rahim.html

tq :)

Pka Rahim said...

hi.. jom join segmen pka nak..??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-pka-rahim-surprise.html

terima kasih :)

Iena Eliena said...

salam
singgah sini:)

jom join 1st giveaway by cik iena
http://www.ienaeliena.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

ain dzaya said...

owwcchh..nak husband mcm ked la
wink ^^ wink




"Ain Dzaya : Cinta Big Apple ♥".

Related Posts with Thumbnails
COPYRIGHT © 2012 HAK MILIK TERPELIHARA Maysaraa Hussain